[ Consulting ]

We are "different by design"

Primul pas in colaborarea cu DABOV sta in stabilirea unei relatii personale si intr-o vizita de teren. Intr-o prima discutie cu un reprezentat din echipa noastra se stabileste tipul proiectului – design interior integral sau doar executie de mobilier. Se intocmeste un releveu al spatiului si se poarta primele discutii pe baza carora se contureaza o schita si un concept.

Alaturi de dumneavostra se afla pentru consultanta un specialist din echipa noastra, care va oferii toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere buna atat financiar cat si stilistic.

In aceasta prima etapa clientul se familiarizeaza cu materialele si finisajele din palmaresul nostru si se stabilesc conditiile de colaborare.

Great design and quality, at an affordable price

Great design and quality, at an affordable price

We really love good design. The result? Innovative products and exclusive collections. Pieces that take every space and every reality into account. And for our designers, working with us means being part of a partnership on an equal footing in which their interests are taken into account.