[ Consultanta ]

Suntem „diferiți prin design”

Primul pas in colaborarea cu DABOV sta in stabilirea unei relatii personale si intr-o vizita de teren. Intr-o prima discutie cu un reprezentat din echipa noastra se stabileste tipul proiectului – design interior integral sau doar executie de mobilier. Se intocmeste un releveu al spatiului si se poarta primele discutii pe baza carora se contureaza o schita si un concept.

Alaturi de dumneavostra se afla pentru consultanta un specialist din echipa noastra, care va oferii toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere buna atat financiar cat si stilistic.

In aceasta prima etapa clientul se familiarizeaza cu materialele si finisajele din palmaresul nostru si se stabilesc conditiile de colaborare.

Design excelent și calitate, la un preț accesibil

Design excelent și calitate, la un preț accesibil

Ne place foarte mult designul bun. Rezultatul? Produse inovatoare și colecții exclusive. Piese care iau în considerare fiecare spațiu și fiecare realitate. Iar pentru proiectanții noștri, a lucra cu noi înseamnă a face parte dintr-un parteneriat pe picior de egalitate în care sunt luate în considerare interesele lor.