[ Despre Noi ]

20 de ani de experinta in proiecatre si productie de mobilier.

DABOV este o firma cu o experinta vasta in proiecte de amenajre interioara, dar si in executia pieselor de mobilier unicat. Portofoliul nostru a adunat in cei 20 de ani de exsitenta proiecte complexe, in spatii diverse. Am relizat in acestia ani proiecte rezidentaiale, mobilier pentru hoteluri, pensiuni si camine studentesti atata in tara cat si in strainatate. Avem alaturi de noi o echipa tanara de design si proiectare, gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra cu un proiect modern si aliniat trendurilor de design din ziua de azi. Zona de productie se desfasoara astazi intr-o hala complet noua, ridicata in 2019 si utilata cu echipament preformant ce asigura proiectelor noastre un inalt nivel de calitare si o atentie deosebita la detalii. Acestia suntem noi - DABOV - o firma cu vechime, ce se pastreaza mereu in pas cu tehnologia.
Filozofia noastră
[ Strategia firmei ]

Filozofia noastră

Stilul nostru îl numim „minimalism live”. Minimalismul live nu este un aspect vizual. Se referă la sentimente interioare, la adevăratul tău sine.

Misiunea noastra
Misiunea noastra

We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a or visual look. It refers to inner feelings, to your true self.

Viziune
Viziune

We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a or visual look. It refers to inner feelings, to your true self.

Valori
Valori
[ cum functioneaza ]

De la schiță la realitate

Propunerea ta individuală

Suntem bucuroși să lucrăm cu dvs. pentru a vă dezvolta noul concept de mobilier. Încrederea reciprocă stă la baza cooperării de succes și, în consecință, conform dorințelor dvs., creăm o propunere individuală și vă sfătuim cu privire la toate aspectele designului interior. Și sunt acolo acolo pentru dvs. până la livrare și asamblare profesională.

Totul pentru un mediu confortabil

Nu numai mobilierul adecvat și de înaltă calitate este crucial pentru crearea unei atmosfere de bine, din experiență știm cât de important este să abordăm simțurile vizuale, tactile și auditive într-o varietate de moduri: culoarea are efecte enorme asupra dispoziției, prin intermediul receptorilor de pe piele, stimulii haptici afectează senzația de bunăstare și, prin urmare, atât culorile, cât și textilele creează orientare și stimuli.

În plus, materialele textile sprijină iluminatul și condițiile climatice din cameră; de exemplu, covoarele leagă praful fin, crește confortul termic și absoarbe zgomotul. La rândul său, perdelele reglează incidența luminii, în timp ce utilizarea țintită a lămpilor de podea, pandantiv și de masă este crucială pentru un sentiment plăcut al spațiului.

Serviciul nostru complet

După ce am convenit asupra noului dvs. design interior, vom prelua cu plăcere livrarea și instalarea noului dvs. mobilier. Serviciul nostru post-vânzare înseamnă, de asemenea, că vă vom ajuta în continuare după ce proiectul se va încheia cu întrebări despre mobilierul dvs. nou sau comandarea pieselor de schimb.

Beneficiați de consultanții noștri

Fie personal pe site, telefonic sau prin e-mail - oferim asistență cu propuneri personalizate. Pur și simplu împărtășiți ideile dvs. cu departamentul nostru de planificare! În funcție de proiect, realizarea va fi apoi realizată de arhitecții sau designerii de interior într-un showroom smow sau prin intermediul magazinului online smow.

De la schiță la realitate