De la schiță la realitate
[ Experienta DABOV ]

De la schiță la realitate


Filozofia studioului nostru este de a crea soluții individuale, estetice uimitoare pentru clienții noștri, prin dezvoltarea rapidă a proiectelor care utilizează stiluri și arhitectură unice. Chiar dacă nu aveți o schiță pregătită a ceea ce doriți - vă vom ajuta să obțineți rezultatul la care ați visat.

Proces de lucru

Proces de lucru
Consultanta

Primul pas in colaborarea cu DABOV sta in stabilirea unei relatii personale si intr-o vizita de teren. Intr-o prima discutie cu un reprezentat din echipa noastra se stabileste tipul proiectului – design interior integral sau doar executie de mobilier. Se intocmeste un releveu al spatiului si se poarta primele discutii pe baza carora se contureaza o schita si un concept pentru proiectul dumneavoastra.

Proces de lucru
Concept

A doua etapa este una de creatie. Bazele colaborarii au fost stabilite. Acum este timpul pentru dezvoltarea conceptului. Alaturi de un reprezentat din echipa de design se stabilesc elementele cheie ale proiectului, materiale si metode de lucru. Se realizeaza machete si vizualizari 3D ale spatiilor pentru a ne asigura ca o sa primiti exact ceea ce va doriti.

Proces de lucru
Proiectare

Atelierul nostru dispune de tehnologie de top pentru executarea mobilierului dintr-o gama larga de materiale. Producem de mai bine de 20 ani mobilier interior dintro gama variata de finisaje si materiale. Plcaje din PAL melaminat, MDF vopsit, HPL, sticla sau blaturi de compozit - toate pot fi integrate in proiectul dumneavoastra. 

Proces de lucru
Executie si montaj

Ultima etapa din procesul nostru de lucru consta in livrarea si montajul mobilierului. Si la aceasta etapa dispunem de flexibilitate in asa fel in cat sa ne incadram in programul dumneavoastra pe cat posibil.

Obțineți un design interior incredibil!

Obțineți un design interior incredibil!

În fiecare etapă, am putea să vă supraveghem proiectul - controlând toate detaliile și consultând constructorii.

[ Expertiza ]

Echipa Dabov

Echipa DABOV numara in cadrul sau designeri pregatiti in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu“ alaturi de care suntem pregatiti sa raspundem cerintelor dumneavoastra. Pe langa echipa noastra interna de proiectare, consultanta si design aducem si opinii din exterior, prin intermediul partenerilor nostri.

Pe partea de executie, ne mandrim cu un manager de proiect cu experiente de peste 15 ani in executie si montaj si cu o echipa de tamplari ce ne-au demonstrat de fiecare data ca sunt in stare sa livreze cel mai inalt nivel de finisaj.

Aceasta este echipa DABOV alaturi de care, visul tau devine realitate.

Echipa Dabov